Ben je op zoek naar een bewustzijnscoach?

Een extra beetje inspiratie tijdens jouw zelfontwikkeling en persoonlijke groei ?

Het ontwakingsproces en de integratie hiervan kan soms best ingewikkeld zijn.
Tijdens een bewustzijnscoachingssessie kijken wij samen waar je tegen aan loopt in het leven of waar jij je verder in zou willen ontwikkelen. Ook situaties of gevoelens waar je persoonlijk in vastloopt krijgen de ruimte. Ik kan jou aan de hand van mijn ontwakingsproces en de ervaringen van anderen handvatten meegeven om jezelf verder te ontwikkelen of te helen. Tijdens de coachingssessie is er zowel ruimte om te samen te kijken naar situaties waarin je vastloopt, als naar de dingen die je zou willen leren.

Een coachingstraject bestaat meestal uit meerdere afspraken, zodat er genoeg ruimte is om de diepte in te duiken. Aan de hand van onze gesprekken, kan ik je opdrachten of meditaties meegeven die bijdragen aan het verruimen van het bewustzijn. De coachingssessies ondersteunen jouw helingsproces en helpen jou dichterbij jezelf te komen.

Er is ook ruimte voor reading en healing tijdens de coachingssessies.

Na 5 coachingssessies krijgt u een helende behandeling t.w.v. 50,- euro , ter ondersteuning van uw proces. Deze behandeling is dan geheel kosteloos.

De sessie kan telefonisch gedaan worden of via de computer, maar je kunt ook langskomen dan kunnen wij een stukje wandelen of een kopje thee drinken en in gesprek gaan. Net waar jij je goed bij voelt. Zou je graag een sessie willen, maar liever bij jou thuis ? Dit is mogelijk, er wordt dan wel een kleine reiskosten vergoeding in rekening gebracht. Natuurlijk is er ook ruimte om eerst telefonisch kennis te maken om te kijken of wij resoneren.